AVRUPA VE DÜNYA ÞAMPÝYONU BUSE TOSUN ÇAVUÞOÐLU’NDAN ZÝYARET

7/25/2022

AVRUPA VE DÜNYA ÞAMPÝYONU BUSE TOSUN ÇAVUÞOÐLU’NDAN ZÝYARET

Avrupa ve Dünya Þampiyonu Milli Güreþçimiz Buse Tosun Çavuþoðlu, Çýnarcýk Belediye Baþkaný Numan Soyer’i ziyaret etti.

Çýnarcýk Belediye Baþkaný Numan Soyer , Avrupa ve Dünya Þampiyonu Milli Güreþçi Buse Tosun Çavuþoðlu, Milli Takým Güreþ Antrenörü Murat Gençtürk ve Çýnarcýk Ýlçe Gençlik ve Spor Müdürü Gözde Gençtürk’ü makamýnda aðýrladý.

Çýnarcýk Belediye Baþkaný Numan Soyer ile Yalova’yý ve Türkiye’yi uluslararasý müsabakalarda en iyi þekilde temsil eden ve sayýsýz baþarýya imza atan Milli Güreþçimiz Buse Tosun Çavuþoðlu’nun spor ve hedefleri hakkýnda uzunca bir süre sohbet ettiler.

Milli Sporcumuz Buse Tosun Çavuþoðlu’nu baþarýlarýndan dolayý tebrik eden Çýnarcýk Belediye Baþkaný Soyer, “Ýlimizi ve ülkemizi uluslararasý alanda baþarýyla temsil eden ve bizlere büyük gurur yaþatan Milli Sporcumuz Buse Tosun Çavuþoðlu’nu kutlar, baþarýlarýnýn devamýný dilerim. Umarým bir dahaki ziyaretinde Olimpiyat Madalyasý ile gelerek , tarihi bir baþarýya daha imza atar” dedi.

Ziyaretin sonunda Milli Sporcumuz Buse Tosun, Çýnarcýk Belediye Baþkaný Numan Soyer’e milli takým formasý hediye ederek, hatýra fotoðrafý çektirdiler.