YALOVA’DA BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİNE YOĞUN KATILIM

12/11/2022

YALOVA’DA BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİNE YOĞUN KATILIM

 

Son günlerde adından sıklıkla bahsedilen ve altılı masaya girmesi ile ilgili çok konuşulan Bağımsız Türkiye Partisi’ne Yalova’da yoğun bir katılım gerçekleşti.

Yalova Halil İnalcık Kültür Merkezi’nde tertiplenen katılım ve rozet takma programına BTP Genel Başkan Yardımcısı Ender Karabulut’da katıldı. Katılım programında konuşan BTP Yalova İl Başkanı Yüksel Durak ”Siyasetin en zevkli anının, yapılan çalışmaların halk nezdinde karşılık bulması olduğunu söyleyerek, bugün işte o tarihi günlerden birisi. Bugün Yalova’da tanınan bilinen sevilen onlarca insan Partimiz’e katılarak bize güç vermişlerdir. Bizi onurlandırmışlardır” dedi.

Programa katılan BTP Genel Başkan Yardımcısı Ender Karabulut ise katılımcıların parti rozetlerini takarak, şöyle konuştu. “Artık Türkiye’de gündemin birinci sırasındaki isim Genel Başkanımız Sayın Hüseyin Baş ve Bağımsız Türkiye Partisi’dir. Prof. Dr. Haydar Baş Hocamız’ın oluşturduğu köklü birikim üzerine güçlü bir bina kuruluyor. Siyasetin kısır çekişmelerinden uzak, halkın ekonomik bunalımlarına gerçek çözümler sunuluyor. Genel Başkanımız’ın söylemleri gençler başta olmak üzere toplumda yoğun karşılık bulmaktadır. Halkımız gerçeği görüp, umut olan kapıya akın etmektedir. Bize katılan arkadaşlara diyorum ki, bu işi başaracak, doğru yerdesiniz. Yanlış olan sistemi değiştirin adil paylaşım sürekli büyüme ve tam istihdamı sağlayan Milli Ekonomi Modeli’ni hayata geçirelim.”dedi.