Gaziosmanpaşa İlim Yayma Cemiyeti Kongrede Akpınar Dedi

1/8/2023

Gaziosmanpaşa İlim Yayma Cemiyeti Kongrede Akpınar Dedi
 
Gaziosmanpaşa İlim Yayma Cemiyeti şube başkanlığı 7 Ocak 2023 Cumartesi günü ilçe kültür merkezinde olağan genel kurulunu yaptı.
 
Gaziosmanpaşa İlim Yayma Cemiyeti mevcut başkanı Kerem Akpınar' ın tek aday olarak gittiği genel kurulda tekrar şube başkanlığına seçildi.
 
Gaziosmanpaşa İlim yayma cemiyeti genel kurulu İstiklal Marşının okunması ve Kuranı kerim okunmasi ile başladı akabimde 1951 yılından günümüze kadar geçen süre içinde İlim Yayma Cemiyeti'nin yapmış olduğu hizmetleri anlatan sinevizyon sunumu yapıldı.
 
Şube Başkanı Kerem Akpınar ise yaptığı açıklamada ise İlim Yayma Cemiyetinin 1952 yılından günümüze yapmış olduğu hizmetler ve çalışmalar ile bir çok alanda yapılan çalışmaların öncüsü olmuştur dedi. Ayrıca İlim Yayma Cemiyetinin Ülkemiz genelinde açılan 2 şubenin ise Gaziosmanpaşa subesinin olduğunu açıkladı başkan Akpınar  bu gün yapılacak olan olağan kongremizde ise ilçemiz şubesinin yönetim kadrosunu yenileyip yaptımız çalışmalara ve hizmetlere Allahın izni ile devam edeceğiz dedi.
 
Genel kuruluna katılanlar ise Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı, İlçe Tarım Müdürü Nuri Şahin, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, BBP İlçe Başkanı Fedai Karakol, Saadet Partisi İlçe Bşk. Yrd. Recep Şahin, STK temsilcileri, üyeler ve misafirler katıldılar.
 
Kongrede Kerem Akpınar'ın başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu şu şekilde oluşmuştur.
 
Kerem Akpınar
 
Resul Delen
 
Adem Önder
 
Mahmut Şahin
 
Safa Kocamaz
 
Yusuf Uzantı
 
Muhammet Fatih Boz
 
Yedek Yönetim
 
Mehmet Koç
 
Ali İnci
 
Erol İçöz
 
Şaban Öztürk
 
Erol Aydooğdu
 
Enes Gönüllü
 
Aziz Demirtaş
 
Denetim Kurulu
 
Serdar Kızıldağ
 
Nuri Şahin
 
Serol Öztürk
 
Denetim Yedek
 
Hasan Gönültaş
 
Göksel Şenkaya
 
Necati Kılıç.
 
Haber: Foto: Yalçın Arıcı