ÖÐRENCÝLER MÜFTÜOÐLU’NA YOÐUN ÝLGÝ GÖSTERDÝ

1/16/2023

ÖÐRENCÝLER MÜFTÜOÐLU’NA YOÐUN ÝLGÝ GÖSTERDÝ

Yalova Belediyesi 2022- 2023 Gelenekten Geleceðe Ýbrahim Müteferrika Kültür Sanat Sezonu Yazar Gökhan Müftüoðlu semineri ile devam etti.

‘Gri Koç’ Griden Beyaza Baþarý isimli seminere Yalova Belediye Baþkan Vekili Mustafa Tutuk eþi Gökþen Þahin Tutuk, AK Parti Ýl Baþkaný Muðlim Baðatar, Belediye Baþkan Yardýmcýsý Ahmet Sarýduman, Ýl Milli Eðitim Müdürü Halil Ýbrahim Akmeþe, AK Parti Ýl Gençlik Kollarý Baþkaný Muaz Ceylan ve çok sayýda öðrenci katýlým göstererek salonu doldurdu.

Türkiye genelinde ‘Gri Koç’ olarak bilinen 500’ü aþkýn seminer ve konferans veren Gökhan Müftüoðlu, Yalova’da üniversite sýnavlarýna girecek olan öðrencilere hitap ederek; etkili iletiþim, sunum teknikleri, beden dili, liderlik, profesyonel öðrenci koçluðu, yaþam koçluðu, hafýza teknikleri, hýzlý okuma gibi teknikleri salonu dolduran öðrencilere aktardý. Öðrencilerden gelen sorularý da yanýtlayan Müftüoðlu’na programýn sonunda Baþkan Vekili Tutuk tarafýndan geleneksel yöntemlerle elde edilen adýnýn yazýlý olduðu Yalova Kaðýdý hediye etti.