TEMA YALOVA GÜZEL SANATLAR LÝSESÝ’NDE SUYUN ÖNEMÝNÝ ANLATTI

3/9/2023

TEMA YALOVA GÜZEL SANATLAR LÝSESÝ’NDE SUYUN ÖNEMÝNÝ ANLATTI

TEMA Vakfý Yalova Ýl Temsilcisi Arzu Demir Safran köyünde bulunan Yalova Güzel Sanatlar Lisesinde TEMA Vakfýnýn tanýtýmý ile Suyun Önemi konusunda Öðretmen ve Öðrencilere bilgiler aktardý.

Ýl Temsilcisi Arzu Demir Gerçekleþtirdikleri programla ilgili yaptýðý açýklamada þunlarý söyledi;

TEMA ve SU Ýçin Toplandýk

TEMA Vakfý Yalova Ýl Temsilciliði olarak TEMA Vakfýmýzýn faaliyetleri, tanýtýmý ve SU konulu sunum için Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Sayýn Haydar Kýlýç’ýn ve Öðretmenlerimizin daveti ile bir tanýþma ziyareti gerçekleþtirdik.

TEMA Okul sorumlusu Emine Baysal Öðretmenimizin Kulüp faaliyetleri kapsamýnda organize ettiði ziyarete Müdür Yardýmcýsý Cansel Yýlmaz ve Okul Öðretmenleri ile öðrencilerinin tamamý katýldý. Sunumumuza TEMA Vakfýmýzýn tanýtýmý ile baþladýk, akabinde SU konulu sunumu, ilimizdeki kuraklýk tehlikesi, SU TASARRUF önlemlerini içeren TEMA Vakfý sunumu ile devam ettik. Sunumu ilgi ile izleyen, sorularý ile bizleri mutlu eden öðrencilere çok teþekkür ederiz.

TEMA Vakfý tanýtýmý sonrasý Biz de TEMA Vakfý Gönüllüsü olmak istiyoruz diyen Öðrencilerimize kapýlarýmýzý açtýk ve onlarýn talepleri ile çalýþmalara baþladýk. Birlikte daha güçlü olduðumuzu onlara ifade ettik. TEMA Öðretilerinin bir yaþam biçimi olduðunu öðrencilerimize aktardýk.

Yeryüzündeki yaþamýn devamý için su olmazsa olmazdýr ve suyun korunmasý büyük önem arz etmektedir. Bugün gelinen noktada suyun ekonomik, sosyal, çevresel ve yasal konularla birbirine baðlantýlý olarak su sorunu haline gelmesi nedeniyle bu soruna bütüncül ve havza bazlý yönetim yaklaþýmý gerekmektedir.

Her yýl 22 Mart’ta kutlanan Dünya Su Günü kapsamýnda düzenlenecek etkinliklerle suyun önemine ve onun korunmasý gereken bir varlýk olduðuna dikkat çekmek istiyoruz.

Bizleri okullarýna kabul eden ve Sosyal Sorumluluk Projelerinde ortak çalýþmalara memnuniyetle katýlacaklarýný ifade eden baþta okul Müdürümüz Sayýn Haydar Kýlýç’a, Öðretmenlerimize ve Öðrencilerimize sonsuz Teþekkürler.

Birlikte “Umut Yeþertmeye” Devam Edeceðiz.

Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Haydar Kýlýç da Ýl Temsilcisi Arzu Demir’e yaptýðý bilgilendirmeden dolayý memnuniyetlerinin bir göstergesi olarak teþekkür belgesi takdim etti.