Siyasi Partiler Sahalarda

5/2/2023

Siyasi Partiler Sahalarda
 
Türkiye'nin her bölgesinde olduğu gibi İstanbul Gaziosmanpasa' da bulunan siyasi parti teşkilatları kadroları sahalara indi.
 
Cumhurbaşkanlığı ve 28 dönem milletvekili genel seçimleri için partiler start verdi.
 
Nereye giderseniz nereye bakarsanız siyasi partilerin standardını, çadırlarını ve seçim araçlarını görüyor olursunuz.
 
Cumhurbaşkanı adayları ve 28. Dönem milletvekili adaylarını sahalarda halk ile iç. İçe el, ele görürsünüz partiler tüm güçlerini ve kadrolarını sahalara sürmüş ve secimleri kazanmak için çalışıyorlar meydanlarda halka hitap ediyorlar.
 
Peki bu seçimin galibi kim olacak kimler meclise girecek kim Cumhurbaşkanı seçilecek vatandaşın dilindeki tek soru ve konu bu.
 
Ben tarafsız olmaya çalışarak seçimin galibi belli amma kim kazanırsa kazansın kazanan bir tek Türk halkı olsun halkımızın yaşam standartlarını en yüksek seviyeye çıkarmak için çalışsınlar kazananlar diyorum.
 
Milletvekili adaylarımız halkımızı bir tek seçim sürecinde hatirlayip halka inmesinler her daim halkın yanında olsunlarki sorunları ve çözüm yollarını halk ile el,ele vererek cozssunler.
 
Meydanlara baktığımızda siyasi partilerin hepsi seçimleri kazanmak için bir vekil fazla kazanmak için canhıraş bir uğrasa girmişler.
 
Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem seçimleri Ülkemize ve halkımıza hayırlı olsun partilerin hepsine başarılar diliyorum.
 
Haber: Foto: Yalçın Arıcı