Ak parti Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki Yalova’da

5/3/2023

Ak parti Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki Yalova’da 

Bir dizi program için Yalova’ya gelen Ak parti Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki 
Termal’ de İlçe ve belde belediye başkanları ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi daha sonra Altınova bölgesinde faaliyete giren SEAPOWER Elektrik Sistemleri Ar-Ge İnovasyon Merkezi’nin açılışını yaptı. 

Törene Yalova Valisi Muammer Erol , Ak parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Ak parti genel merkez teşkilat Başkan yardımcısı İstanbul milletvekili Halis Dalkılıç SEAPOWER Elektrik Sistemleri Yönetim kurulu başkanı Serdar Boran , Türkiye gemi yat ve hizmetleri birliği yönetim kurulu başkanı Cem seven Ak parti Yalova milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Büyükgümüş ,Altınova tersane girişimcileri AŞ yönetim kurulu başkanı Şükrü Fazıl uzun ,Ak parti İl Başkanı Umut Güçlü , Yalova belediye başkanı Mustafa Tutuk , Altınova belediye başkanı Metin Oral ve  Ak parti teşkilatları katıldı. 

Özhaseki Daha sonra  Raif Dinçkök Kültür merkezinde   muhtarlar, STK ve iş dünyası temsilcileri ile bir araya geldi. 


 TÜRKİYE SEÇİMLERİNİ DÜNYA MERAK EDİYOR 

Raif Dinçkök Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Buluşmasında yapılan konuşmalarda 14 Mayıs ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde Ak Partinin galibiyet ile çıkacaklarını Cumhur İttifakının büyük başarı elde edeceklerini belirttiler. 
 
Ak Parti Yerel Yönetimler Genel Başkanı Mehmet Özhaseki, Yalova da kanaat önderderleri, Muhtarlar ve STK temsilcileri, iş dünyasının temsilcileri de katılımı ile Yerel Yönetimler Buluşmasına katıldı. 

Yerel Yönetimler Buluşmasına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Genel Başkanı Mehmet Özhaseki, milletvekilleri ve adayları Ahmet Büyükgümüş, Meliha Akyol, Erhan Dede, İl başkanı Umut Güçlü, ilçe ve Belde Belediye başkanları, İl Genel ve Belediye meclis üyeleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları, YTSO, Esnaf Sanatkarlar Odası ve Esnaf Odaları Federasyonu başlamaları, iş dünyası temsilcileri ve teşkilat mensupları katıldı. 

Etkinlik il başkanı Umut Güçlü'nün açılış konuşması ile başladı. Güçlü'nün konuşmasının ardından Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, milletvekili adayları Erhan Dede, Meliha Akyol, Ahmet Büyükgümüş selamlama konuşması gerçekleştirdi.

  SİHA UÇAK TOGG YAPIYORUZ 

Daha sonra ise sahneye gelen Mehmet Özhaseki ise 20 yıllık Ak Partinin yerelde ve ulusal boyutta gerçekleştirdiği icraatleri anlattı.

Özhaseki 20 yıl boyunca birçok hizmetin yapıldığını, birçok eserin kazandırıldığını ülkenin dört bir yanında çalışmalar yapıldığını ifade ederek, şöyle konuştu:
"Bizim kendi uçağımız, İHA'larımız, SİHA'larımız, Kızılelmalarımız gökyüzünde uçuşuyor, üstelik bunları yurt dışına satıyoruz. Uçak gemimizi yapıyoruz, yerli otomobilimizi ürettik.

'Yerli araba nerede' diyorlardı, şimdi çıkınca sesleri kesildi ağızlarını açmıyorlar. Doğal gazımızı bulduk, çok şükür büyüyen bir Türkiye var, üzerinde oyun kurulan değil artık oyun kuran bir Türkiye var."

Özhaseki, 14 Mayıs'ta yapılan seçimlerin diğerlerinin farklı olduğunu ve dünyanın da bu seçimi beklediğini dile getirdi.

ONLAR DEPREM TURİSTLERİ 

"Özel jetlerle deprem bölgesine gidiyorlar"
Ana muhalefetin Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na göndermelerde bulunan Özhaseki, "Ana muhalefetin başındaki zatı muhterem yanına İstanbul, Ankara belediye başkanlarını alıyor. Özel jetlerle deprem bölgesine gidiyorlar. Sonra da selfieler çekiyorlar. İyi saatte olsunlar turistik gezi düzenliyorlar, dönüp gidiyorlar. Biz bir taraftan işe talibiz, hizmete talibiz, insanın orada ümmeti duasına talibiz ama onlar da görüntüye talipler. Algı idaresi peşindeler. 2019 seçimlerinden sonra İstanbul Belediyesine 45 bin adam aldılar. Keşke 5 bin kişi gönderselerdi de orada hizmet etseydiler. Onların öyle bir derdi yok. 

Ama bizim bir derdimiz var. Ondan dolayıdır gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çok şükür büyüyen bir Türkiye var. Üzerinde oyun kurulan değil, artık oyun kuran bir Türkiye var. Bunu hepimiz biliyoruz. Bu hizmetlerden emin olun her taraf nasibini aldı" dedi.

CONİLER İSTEMİYOR 

ABD diye bir ülke var, 10 bin kilometre öteden gelip güney tarafa yığınak yapıp, milyarlarca dolar harcayıp orada bulabildiklerinin eline silah verip, dağa gönderip, kardeşliğimize kurşun sıkanlar, bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü ortadan kaldırmaya çalışanların başındaki o 'coniler' kimi istemiyorlar, kime doğru okları çevirdiler; Recep Tayyip Erdoğan'a doğru biliyoruz biz" dedi. 

Mehmet Özhaseki nin konuşmasının ardından 2019 yerel seçimlerde Chp den Yalova Belediye meclis üyesi seçilen ve geçen sene istifa edip bağımsız olan Turgut Memiș, Ak Partiye katıldı.

Turgut Memiș'e rozetini Yerel Yönetimler Genel Başkanı Mehmet Özhaseki taktı.

Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.