BECAN ,GÜREL ve FAZLACA’DAN SEÇMENE MESAJ

5/3/2023

BECAN ,GÜREL ve FAZLACA’DAN  SEÇMENE MESAJ 

Önümüzdeki genel seçimlerde Yalova’dan CHP milletvekili adayları olan , Tahsin BECAN , Mehmet GÜREL ve Yasemin FAZLACA oy kullanacak seçmenler için ortak basın açıklamasında bulundular . Milletvekili adayları vatandaşa seslenerek :
“ Bu seçim , cumhuriyet tarihinin en kritik seçimidir. Bu seçim yirmi yıllık giderek dozajını arttıran baskı rejiminden kurtulma seçimidir. Seçmen , aile bütçesinden memnunsa , çocuklarının geleceğinden eminse , hakkını arayacağı adalet sisteminden memnunsa , geleceğinden hiç şüphesi yoksa , kendini Ortadoğu sosyal standartlarına layık görüyorsa yapacak bir şey yok . Bu seçmen topluluğu AKP iktidarına oyunu versin . Çünkü her toplum kendine layık gördüğü şekilde yönetilme hakkını seçmekte haklıdır. 

Ancak ; bu seçim ülkemizin fabrika ayarlarına dönme , eğitimde , adalette , sosyal yapıda inançda Atatürk ilkelerine dönme yolunda köprüden önce ki son çıkıştır .    
Sevgili hemşehrilerimiz ; bu seçimde BİR OY bütün dengeleri değiştirecek kadar önemlidir. Şöyle ki ; diyelim ki iki lokomotif partimiz bizim hesabımıza ve yapılan hesaplara göre gösteriyor ki, misalen 60.000’ar oy alacak . Hangisi 60.001 yani bir oy fazla alırsa sistem gereği iki milletvekili kazanmış olacaktır . Bunu lütfen unutmayın ve doğru değerlendirin.
İkinci olarak sizin parti seçimlerinize saygımız sonsuz . Çünkü demokrasi bunu gerektirmektedir. Bu tercihinizi rahatça , takriben 10 ay sonra yapılacak olan yerel belediye seçimlerinde kullanabilirsiniz. Hatta Millet İttifakı kazanırsa parlamenter sistem gereği iki sene sonra yapılması düşünülen genel seçimlerde de kullanabilirsiniz . Ama yukarıda belirttiğimiz gibi bu seçim farklı ve 
BİR OY , BİR OYDUR prensibi üzerinde değerlendirmelisiniz . Lütfen oyunuzu çöp yapmayın. Bu bir oy sadece Millet İttifakı için değil , Cumhur ittifakı içinde aynı değer ifade etmektedir. “ dediler.