BAŞKAN TUTUK’TAN MAHALLE ZİYARETLERİ

11/20/2023

BAŞKAN TUTUK’TAN MAHALLE ZİYARETLERİ

GOP’A ÇIKARMA YAPTI

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, mahalle mahalle, sokak sokak gezerek esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya, talep ve önerileri bizzat yerinde öğrenmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz gün Gaziosmanpaşa Mahallesi'ne ziyaret gerçekleştiren, esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Tutuk, Yalova’da ve Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ayrıca mahallenin çocuklarıyla bir araya da gelen Başkan Tutuk, mahallenin gençlerinden gelen istekleri de dinleyerek kısa süreliğine onlarla futbol maçı yaptı.

Yalova Belediyesi olarak mahallelerde belirlenmiş olan periyotlar çerçevesinde çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Tutuk; “14 mahallemizde de Yalova Belediyesi olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugüne kadar yapmış olduğumuz ve Türkiye Yüzyılı vizyonu kapsamında yapacak olduğumuz çalışmaları vatandaşlarımıza anlatıyor, onlardan gelen talep ve önerileri bizzat yerinde dinliyoruz. Hemşehrilerimizin çalışmalarımızdan memnun olması ve memnuniyetlerini bizlere aktarması bizi oldukça mutlu ediyor. Çocuklarımızdan gelen istekleri de değerlendiriyoruz. Onların talep ve istekleri bizim için çok önemli” dedi.