BAÞKAN VEKÝLÝ TUTUK YTSO’NUN YENÝ BÝNASINI GEZDÝ

9/22/2021

BAÞKAN VEKÝLÝ TUTUK YTSO’NUN YENÝ BÝNASINI GEZDÝ

Yalova Belediye Baþkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Ticaret ve Sanayi Odasýný (YTSO) ziyaret etti.

YTSO ziyaretinde Baþkan Vekili Tutuk’a, Baþkan Yardýmcýsý Fatih Þahin ve Belediye Meclis Üyesi Ýnanç Kaya da eþlik etti. YTSO Baþkaný Tahsin Becan’a yeni hizmet binasý için hayýrlý olsun dileklerini ileten Baþkan Vekili Tutuk; “Yalova Ticaret ve Sanayi Odasýna yeni hizmet binasý öncelikle baþta oda üyeleri olmak üzere þehrimize hayýrlý uðurlu olsun. Önümüzdeki günlerde resmi açýlýþý gerçekleþecek olan binayý ziyaret ederek, Sayýn Becan’dan bilgiler aldýk. YTSO’nun yeni hizmet binasýnýn yapýmýnda emeði geçen þehrimize kazandýran herkese teþekkür ederim” dedi.

Baþkan Vekili Tutuk’tan Kat’a Hayýrlý Olsun Ziyareti

Yalova Belediye Baþkan Vekili Mustafa Tutuk ve Belediye Meclis Üyesi Ýnanç Kaya, Taksici esnafýyla bir araya geldi.

Baþkan Vekili Tutuk, geçtiðimiz günlerde yapýlan kongre sonrasý SS. 1. Nolu Yalova Taksiciler Kooperatifi Baþkanlýðýna seçilen Erkan Kat’ý ve yönetim kurulunu tebrik ederek, baþarýlar diledi.

Ýskele Taksi de taksicilerle sohbet eden ve karþýlýklý görüþ alýþveriþinde bulunan Baþkan Vekili Tutuk; “Taksici esnafýmýzýn sorunlarýný ve problemlerini biliyoruz. Bu taleplerinizi bizlere iletmiþtiniz. Bizde sizler için en iyi neyse onu yapmaya çalýþýyoruz. Bundan emin olun ve bize güvenin. Bununla birlikte yeni baþkanýmýz Erkan Kat’a ve yönetimine baþarýlar dilerim” dedi.