Gaziosmanpaşa'da Hakan Bahçetepe Dönemi Başladı

4/5/2024

Gaziosmanpaşa'da Hakan Bahçetepe Dönemi Başladı
 
Gaziosmanpaşa'da 30 Yıl Sonra CHP Dönemi Başladi
 
Gaziosmanpaşa'da 30 yıl sonra CHP dönemi başladı Hakan Bahçetepe resmen Gaziosmanpaşa belediye başkanlığı koltuğuna oturdu.
 
Gaziosmanpaşa belediyesinde devir teslim yapılıp bir devir kapandı CHP Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hakan Bahçetepe az bir farkla yeni belediye başkanı seçildi AK Parti tarafından yapılan itiraz sonucu oylar tekrar sayıldı sonuç CHP adayı Hakan Bahçetepe seçimin resmen galibi ilan edildi ve seçim kurulunda mazbatasını törenle aldı. 
 
Gaziosmanpaşa Belediye başkanlığı binası 9 üncü katta devir teslim töreni yapıldı.
 
Hakan Bahçetepe akabinde Gaziosmanpaşa belediyesine gelerek törenle saat 16.30 da belediye başkanlığını resmen  Hasan Tahsin Ustadan devir aldı.
 
Ve Gaziosmanpaşada 30 yıllık AK Parti dönemine son vererek CHP dönemini başlatmış oldu. 
 
Gaziosmanpaşa belediye başkanlığına gelen Hakan Bahçetepe 9 uncu katta makama gelerek partililerle selamlaştı daha sonra başkanlık makamına geçen Bahçetepeyi başkan Hasan Tahsin Usta kapıda karşıladı.
 
Devir teslim töreninde eski başkan Usta kısa bir konuşma yaparak veda edip Bahçetepe ve ekibine başarılar diledi.
 
Usta bizlerin yaptigi bir bayrak yarisi idi ve 31 Martta yapılan yerel yönetimler seçimlerinden sonra biz görevimizi tamamladık bu gun tıpkı 10 yıl önce nasılki biz görevi teslim aldıysak bu günde teslim ediyoruz dedi.
 
Hakan Bahçetepe yaptığı konuşmada öncelikle ilçemize belediye başkanlığı süresince hizmet eden Hasan Tahsin Usta' ya ve ekibine  Gaziosmanpaşa halkı adına teşekkür ediyorum dedi.
 
Haber: Foto: Yalçın Arıcı