Başkan Bahçetepe Halk İle Buluşması Mitinge Dönüştü

4/7/2024

Başkan Bahçetepe Halk İle Buluşması Mitinge Dönüştü 
 
31 Mart Pazar günü yapılan yerel yönetimler seçimlerinde CHP den belediye başkanı seçilen Bahçetepe 5 Nisan'da belediye  bahçesinde ilçe halkı ile buluştu.
 
Hakan Bahcetepe mazbatasını aldığı gün Gaziosmanpaşa belediyesine gelerek eski başkan Hasan Tahsin Ustadan belediye başkanlığını devir  aldı.
 
Belediye başkanı Bahçetepe mazbatasını alıp belediye binasına geldiğinde ilçe halkının yoğun sevgi gösterisi ve ilgisi ile karşılaştı.
 
Belediye başkanı Bahçetepe 6 nisan Cumartesi günü belediye bahçesinde ilçe halkı ile ilk buluşmasını gerçekleştirdi ne buluşma idi ama adeta bir miting ve gövde gösterisine dönüştü ilk halk buluşması.
 
İlçe Belediye binasına gelmeden önce seçim otobüsü ile ilçede halkı selamlayan Başkan Bahçetepe halkın yoğun ilgisi karşısında duygulandı aracın önü çöm yerde halk tarafından kesildi başkan araçtan inerek halk ile sıcak ve samimi bir ortamda kucaklaştı.
 
Belediye bahçesinde seçim otobüsünde ilk selamlama konuşmasını CHP İlçe başkanı  Mürşide Çoban yaptı ilçe halkına seçim süreci ve seçim günü bizleri destekleyen ve bundan sonrada destekleyecek olan siz kıymetli komşularımızla çok teşekkür ediyorum ilçemizin her geçen gün gelişip daha güzel yarınlar için el, ele verip birlikte çalışacağız dedi.
 
Akabinde sözü belediye başkanı Hakan Bahçetepe' ye birakti.
 
Başkan Bahçetepe kiymetil Gaziosmanpasali hemşehrilerim kiymetli komşularım 31 Mart seçimlerinde bizleri destekleyen yada desteklemeyen tüm komşularımız bizim ilcemiz halkını ayrıştırmaya bölmeye asla tahammülümüz yoktur ilçemizi hep birlikte el, ele verip güzelleştireceğizyaşam standartlarımizi yukseltecegiz dedi. 
 
Başkan Bahçetepe bir kez daha geçmişten günümüze ilçemize hizmet eden kiynetli belediye baskanlarimiza cok tesekkur ediyorum dedi.
 
Haber: Foto: Yalçın Arıcı